isar®Startsida 
1

Kylvästen
1

Kylkepsen 1

Prova1

Inte MS 
1

Om Isar 
1

Kontakt
1

English 1

Kylvästen isar® är utvald som hjälpmedel att förskrivas kostnadsfritt till personer med MS i Stockholms, Dalarnas och Norrbottens län.

Kylvästen isar® har specialtillverkade kylkuddarna som fryses och placeras i fickor på västens insida. För bästa effekt samt smidig hantering kan hela kylvästen frysas.
Finns i storlekarna XS till XXL. Om det inte finns någon storlek som passar dig så syr vi upp en väst efter dina mått.

För att få bästa komfort och passform är kylvästen försedd med kardborreknäppning fram och i sidorna. Detta ger en enkel av- och påtagning även vid nedsatt rörlighet.
Kylästen isar® finns i färgerna Sand och Svart och tillverkas av material som håller högsta kvalité, bomull/polyester och Thermolam.

Kylvästen isar® levereras i en hållbar påse för enkel infrysning av hela västen. Leverans sker vanligtvis inom 5 arbetsdagar. För ytterligare längd på kyleffekten kan en extra omgång kylkuddar beställas för alternering. Västen kan tvättas i tvättmaskin.

Västen kan även användas vid värmebehandling. Kuddarna värms då i hett vatten, t ex i vattenkokare.


Pris
2 560:- exklusive moms, 3 200:- inklusive moms

Extra set kylkuddar
520:- exklusive moms 650:- inklusive moms

I Stockholms län kan även kylkeps och extra kylset förskrivas kostnadsfritt genom hjälpmedelscentralerna. Kontakta din sjukgymnast för mer info eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Skriv ut info!
Informationsblad – Klicka här! (pdf)

Klicka på bilderna för större bildexempel.


0735-469393  •   pernillla@isarsweden.se